Wat kan je verwachten

  • Vier dagen in de week werk jij in één van onze teams, onder begeleiding van een ervaren monteur
  • Eén dag per week ga je naar school en volg je de verplichte vakken voor jouw opleiding
  • Wij betalen jouw studie én jouw schooldag!
  • Na jouw opleiding krijg je een vast contract

Onze studenten aan het woord

“Op 1 september 2020 ben ik begonnen bij de Saman Groep als leerling monteur elektra. Ik mocht meteen mee naar een project in Dinteloord. Ik ben al 34, maar had geen technische achtergrond. Hierdoor was het spannend om meteen aan de slag te gaan. Gelukkig werd ik goed begeleid door ‘buddy’ Jeroen. We hadden vrijwel direct een klik. Ook moest ik na jaren terug naar school. Dit was in het begin een raar gevoel. Iedere dag leer ik bij; van alles over gereedschap, hoe ga je te werk, wat voor soorten materialen zijn er. In het begin kostte dit veel energie, alles was nieuw voor mij. Gelukkig vind je na een tijdje je weg en krijg je alles onder de knie.”

Onze studenten aan het woord

” Het leuke is de afwisseling van de werkzaamheden. De ene dag zit je onder de grond in een kruipruimte, de andere dag hang je gezekerd 20 meter boven de grond. Zelf ben ik echt iemand die leert door te doen. Daarom ben ik ontzettend blij met de verhouding tussen werk, praktijklessen en school. “

OPLEIDING SUCCESVOL AFGEROND?

Als jij de opleiding succesvol afrond, dan heb je een vaste baan in het vooruitzicht. Wij van de Saman Groep vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Daarom zorgen we met interne en externe opleidingen ervoor dat jij ook na je opleiding jezelf blijft ontwikkelen als professional binnen je vakgebied. Hierdoor blijf je up-to-date en kun je samen met je collega’s iedere klant zo goed mogelijk van dienst zijn.

BEN JIJ KLAAR OM DOOR TE GROEIEN?

Groei jij met ons mee? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op om jou van meer informatie te voorzien!

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw cv.