We zijn trots

De Saman Groep is het grootste installatiebedrijf in Zuidwest-Nederland dat zich richt op duurzame energie. Daar zijn we trots op en dat maakt ons superhelden. Samen werken we aan een duurzame en groene toekomst die voor iedereen bereikbaar is.

We zijn een team

We groeien als organisatie en geloven in positieve energie. Elk jaar verwelkomen we vele nieuwe collega’s. Daarom wordt het steeds belangrijker dat iedereen dezelfde waarden en cultuur omarmt. Samen delen we de passie voor ons vakgebied en de wens voor een duurzame toekomst.

We zijn betrouwbaar

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Het klinkt heel logisch. Wij streven naar 100% tevreden klanten. Daarom komen we onze beloftes na, geven eerlijk advies en zijn eerlijk over risico’s en tekortkomingen. Wij gaan door weer en wind voor onze klant. We denken altijd in mogelijkheden, oplossingen en uitdagingen. Bij ons weet je dat het goed zit. Of je nu klant, partner of collega bent.

We zijn behulpzaam

Iedere dag staan we voor elkaar klaar. Dat vinden we belangrijk. We helpen niet alleen onze klanten. Ook voor onze collega’s doen we net een stapje extra. We hebben interesse in elkaar en aandacht voor elkaar.