Duurzame samenwerking met Camping de Pekelinge, Oostkapelle

Met diverse zakelijke klanten heeft de Saman Groep een meerjarige samenwerking. Zo ook met Camping de Pekelinge in Oostkapelle. Voor Twan Vermeulen, eigenaar van de camping, is het belangrijk om stappen te zetten in de energietransitie. Daarom plaatste de Saman Groep diverse warmtepompen op de camping. Deze warmtepompen verwarmen het zwembadwater. Ook werden er zonnecollectoren geplaatst voor het verwarmen van douchewater. Vervolgens is in 2019 het centrumgebouw op de camping aan de beurt.

Bekijk dit project

33 zonnepanelen op maatwerkframe in Terneuzen

Onlangs kreeg de Saman Groep de opdracht om 33 JA Solar Poly zonnepanelen te installeren op een plat dak in Terneuzen. Door het platte dak werd eerst de beste oriëntatie ten opzichte van de zon bepaald. Om de juiste hellingshoek te krijgen, maakte Saman Constructie vervolgens een aluminium maatwerkframe. Daardoor profiteert de klant optimaal. Het resultaat geeft een strakke uitstraling op het dak.

Bekijk dit project

Cortenstaal bloembakken en stalen uitkijkpost

De Saman Groep maakte diverse cortenstaal bloembakken voor een project in Leiden. Deze zijn geplaatst op een plein in Leiden. De vormgeving van deze plantenbakken komt voort uit de vorm van de groenstroken in de historische plattegrond van Leiden. Vervolgens kreeg Saman Constructie de opdracht om het walswerk te verzorgen voor een stalen uitkijkpost aan de rand van het plein. Deze uitkijkpost dient daarnaast als grote windroos. De uitkijkpost is thermisch verzinkt en vervolgens op locatie bekleed met hout. Het resultaat mag er zijn!

Bekijk dit project