Saman Academie

Met onze eigen bedrijfsschool bieden we leerlingen met een afgeronde vmbo-opleiding de kans om te leren én te werken in de praktijk. Zij volgen bij de Saman Academie een erkende praktijkopleiding tot elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker. Ook voor nieuwe en bestaande collega’s biedt de Saman Academie mogelijkheden. Door diverse opleidingen krijgt iedereen – starter of vakman – kansen om zichzelf verder te ontwikkelen. Als vooruitstrevend installatiebedrijf moet de Saman Groep voldoen aan verschillende kwaliteits-, veiligheids-, milieu- en gezondheidseisen. Door de Saman Academie blijft de kwaliteit van ons werk en team continu groeien.

Saman Inspiratieteam

Dat we trots zijn op ons bedrijf willen we graag met elkaar delen. Daarom mag iedereen meedenken over ons bedrijf. Een collega kan als geen ander zien waar verbeterkansen liggen. Daarom hebben we het Saman Inspiratieteam opgericht. Door samen te werken aan verbeteringen voor de hele organisatie, blijven we scherp en kunnen we het verschil maken. In de markt, maar ook als werkgever.

Jouw baan, mijn baan

Geïnspireerd raken kan op allerlei manieren. Maar, wat is er mooier dan geïnspireerd raken van elkaar? Als collega bij de Saman Groep loop je binnen ‘Jouw baan, mijn baan’ een dag of dagdeel mee met een collega van een andere afdeling. Op deze manier leer je niet alleen je collega’s en hun werk beter kennen. Je leert ook nieuwe dingen om toe te passen in je eigen werk.