ONZE BELOFTE

Samen gaan we voor duurzaam, dat is ons doel. Om dit doel te bereiken hebben we jouw hulp hard nodig. Wij begrijpen dat een samenwerking ook duurzaam moet zijn, daarom beloven wij al onze installatiepartners:

  • Altijd binnen twee weken uitbetaald, wel zo netjes
  • Jarenlang verzekerd van opdrachten, wel zo zeker
  • De klussen zijn altijd binnen het werkgebied, dus nooit onnodig ver reizen
  • Een eerlijke en gelijke samenwerking, met ruimte voor jouw feedback

DUURZAAM SAMENWERKEN

Bij de Saman Groep willen we niet alleen huizen verduurzamen, we geloven ook in duurzame samenwerkingen. Onze insteek is dan ook altijd een lange termijn samenwerking. Je kunt bij ons dus rekenen op een constante stroom van opdrachten, waarbij je jarenlang voorzien bent van werk. Jij bepaald zelf hoeveel opdrachten je afneemt, dit kan dus voor 2 dagen zijn, maar ook een volle werkweek.

De voordelen

Als ZZP-er geniet jij van de volgende voordelen:

  • Als ZZP-er bij de Saman Groep heb je alle flexibiliteit: jij bepaalt hoeveel dagen per week jij je inzet voor onze opdrachten.
  • Je hebt geen gedoe met service en onderhoud in de avonden en weekenden. Wij pakken dit voor je op.
  • Wij bieden jou de mogelijkheid om STEK te behalen via de Saman Groep.
  • Je hebt geen lange wachttijden op producten, we hebben een zeer uitgebreid magazijn met voldoende voorraad.

ALTIJD DICHT BIJ HUIS

Wij hebben drie vestigingen binnen ons werkgebied: Zierikzee, Breda en Oud-Beijerland. Jij bepaald zelf bij welke vestiging je de opdrachten afneemt, zodat je nooit onnodig lang onderweg bent.

ZELFDE MOGELIJKHEDEN ALS VASTE COLLEGA’S

Als ZZP’er maak je bij Saman Groep gebruik van dezelfde voordelen als ons eigen personeel. In onze kantine staat elke week gratis fruit en elke maand gratis bakkersgebak. Jij bent welkom op elke borrel en wij zorgen voor de juiste bedrijfskleding en materiaal. Wil jij je kennis bijspijkeren, of juist nieuwe dingen leren? Ook dat faciliteren wij! Door kennis te delen komen we samen verder.

doorlooptijd

De kwaliteit van onze dienstverlening en samenwerking heeft voor ons een hoge prioriteit. Wij vinden het belangrijk om de verwachtingen naar elkaar duidelijk te bespreken. Momenteel hanteren wij voor onze nieuwe ZZP-partners de volgende doorlooptijden:

  • Wij nemen binnen vijf werkdagen na jouw aanvraag contact met je op om de wensen met elkaar af te stemmen.
  • Bevalt het voorstel tot samenwerking van beide kanten? Dan kunnen we jouw eerste opdracht na 1 tot 3 maanden inplannen. Wij hebben deze doorlooptijd nodig om de opdrachten te verwerken en in te plannen, zowel intern als bij onze klanten en om jouw komst goed voor te bereiden.