Bij de Saman groep zijn we altijd op zoek naar installatiepartners, die samen met ons gaan voor duurzaam. Samen met jouw team leg jij de zonnepanelen bij onze klanten en pak je het hele uitvoerende traject, zowel het AC deel, als het DC deel. Wij zorgen dat je voorzien wordt van alle spullen die nodig zijn voor deze klus en zorgen dat je altijd gelijk aan het werk kan. Na oplevering zorgen wij ook dat je nooit lang op je vergoeding hoeft te wachten, wij beloven binnen 2 weken uit te betalen.

Duurzaam samenwerken

Bij de Saman Groep willen we niet alleen huizen verduurzamen, we geloven ook in duurzame samenwerkingen. Onze insteek is dan ook altijd een lange termijn samenwerking. Je kunt bij ons dus rekenen op een constante stroom van opdrachten, waarbij je jarenlang voorzien bent van werk.

Altijd dicht bij huis

Wij hebben drie vestigingen binnen ons werkgebied: Zierikzee, Breda en Barendrecht. Jij bepaalt zelf bij welke vestiging je de opdrachten afneemt, zodat je nooit onnodig lang onderweg bent.

doorlooptijd

De kwaliteit van onze dienstverlening en samenwerking heeft voor ons een hoge prioriteit. Wij vinden het belangrijk om de verwachtingen naar elkaar duidelijk te bespreken. Momenteel hanteren wij voor onze nieuwe ZZP-partners de volgende doorlooptijden:

  • Wij nemen binnen vijf werkdagen na jouw aanvraag contact met je op om de wensen met elkaar af te stemmen.
  • Bevalt het voorstel tot samenwerking van beide kanten? Dan kunnen we jouw eerste opdracht na 1 tot 3 maanden inplannen. Wij hebben deze doorlooptijd nodig om de opdrachten te verwerken en in te plannen, zowel intern als bij onze klanten en om jouw komst goed voor te bereiden.

Onze belofte

Samen gaan we voor duurzaam, dat is ons doel. Om dit doel te bereiken hebben we jouw hulp hard nodig. De energietransitie is in een stroomversnelling terecht gekomen en alleen samen kunnen we dit aanpakken. Wij begrijpen dat een samenwerking ook duurzaam moet zijn, daarom beloven wij al onze installatiepartners:

 

  • Altijd binnen twee weken uitbetaald, wel zo netjes
  • Jarenlang verzekerd van opdrachten, wel zo zeker
  • De klussen zijn altijd binnen het werkgebied, dus nooit onnodig ver reizen
  • Een eerlijke en gelijke samenwerking, met ruimte voor jouw feedback

Heb jij een vraag over de mogelijkheden?

We voorzien je graag van extra informatie! Stel jouw vraag via onderstaand formulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb jij een vraag?

Neem contact op via WhatsApp!

Stuur een bericht