Wij leren jou ons vak in de praktijk

Of je nu zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen of andere installaties wil leren installeren. Een ervaren monteur leert jou het vak in de praktijk. Via onze bedrijfsschool, de Saman Academie, kun je eventuele cursussen volgen om de juiste certificaten te krijgen.

Ook zijn er mogelijkheden om in twee jaar een volwaardige mbo BBL-opleiding elektrotechniek of installatietechniek af te ronden. Wij betalen jouw studie en ondertussen verdien je ook gewoon een goed salaris. En, vanzelfsprekend profiteer je net als alle andere collega’s van onze goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan reiskostenvergoeding en winstuitkering.

Zij-instroom in de techniek heeft toekomst

Elektrotechniek en installatietechniek spelen een belangrijke rol in de energietransitie. Of je het nu hebt over energie opwekken, energie gebruiken of energie opslaan. De afgelopen 100 jaar heeft de Saman Groep altijd ingespeeld op nieuwe technieken in de markt. In 2004 zijn we zelfs als één van de eerste bedrijven in Nederland de focus gaan leggen op duurzame energie. Deze strategie heeft ons groot gemaakt en laat ons nog steeds groeien.

Bij de Saman Groep ben je ervan verzekerd dat je jarenlang nieuwe dingen gaat leren binnen de duurzame installatie- en elektrotechniek. Zo lang jij gemotiveerd bent en met ons ervoor wil gaan, bieden we jou jarenlang zekerheid van werk, inkomsten en ontwikkelkansen.

Maak ook toekomst van techniek!

Wil jij ook toekomst maken van techniek? Je kunt bij ons aan de slag vanuit Zierikzee, Breda of Barendrecht. Meld jezelf hieronder aan als zij-instromer.

Binnen twee werkdagen na jouw aanmelding nemen wij contact met je op. We nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Is het een match? Dan ontvang je van ons een passend aanbod!

Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden in de duurzame installatietechniek?

Vul onderstaand formulier in en dan bespreken we samen de mogelijkheden!

"*" geeft vereiste velden aan

Met welke producten wil jij werken?
Max. bestandsgrootte: 2 MB.