NIVEAU 2, 3 OF 4 BBL-OPLEIDING AAN DE SAMAN ACADEMIE

De opleiding aan de Saman Academie is een niveau 2 BBL-opleiding. De opleiding duurt standaard twee jaar. Tijdens deze periode volg je één dag in de week bij Scalda alle wettelijk verplichte vakken en opleiding om elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker te worden. Daarna kun je eventueel een niveau 3 BBL-traject volgen, afhankelijk van jouw opleiding en voortgang. Heb je het niveau 3 BBL-traject afgerond? Dan kun je ervoor kiezen om ook nog een tweejarig niveau 4 BBL-traject te volgen. Hierbij ga je nog dieper in op jouw vakgebied. De keuze voor de juiste opleiding maken wij in samenspraak met jou. We kijken hierbij eerst naar ieders behoeften en vervolgens naar de mogelijkheden binnen de Saman Groep. Daardoor volg je altijd een opleiding die bij jou past.

Werken bij Saman Groep - Saman Academie

Word elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker

Word jij geselecteerd? Dan leer je de komende twee jaar het vak van elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker. Vanuit daar ga je jezelf verder specialiseren. Of het nu gaat over installatie, duurzame energie, elektra, of service en onderhoud. Je bent tijdens de duur van je opleiding direct in dienst bij de Saman Groep. Verder word je begeleid door bedrijfspraktijkopleider Johan Verwest.

“Het leuke aan werken bij de Saman Groep is dat je met mooie nieuwe producten een goede installatie kan maken. Het zijn uitdagende werkzaamheden, want iedere dag is anders. Bij de Saman Groep kan je trots zijn dat je aan het einde van de dag wat moois hebt gemaakt naar tevredenheid van de klant. Als de klanten tevreden zijn, dan ben ik dat ook.”

Johan Verwest
Bedrijfspraktijkopleider Saman Academie

Praktijkopleiding in het kort

  • Een volwaardige, tweejarige mbo-opleiding (niveau 2,3 of 4) tot elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker.
  • Leren en werken in een jonge, informele en innovatieve omgeving.
  • Een vaste baan bij een toonaangevend technisch bedrijf.
  • Vol plezier iedere dag een nieuwe uitdaging beleven.
  • Groeien tot een professional in je vakgebied.

VASTE BAAN BIJ DE SAMAN GROEP

Bij succesvolle afronding van je opleiding heb je een vaste baan in het vooruitzicht. De Saman Groep vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Daarom zorgen wij met interne en externe opleidingen ervoor dat jij ook na je opleiding jezelf blijft ontwikkelen als professional binnen je vakgebied. Zo blijf je up-to-date en kun je samen met je collega’s iedere klant zo goed mogelijk van dienst zijn.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Angélique den Boer via 0111-412647 of werkenbij@samangroep.nl.

Aanmelden Saman Academie

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
    Upload jouw cv.