• Werken bij Saman Groep | Johan Verwest
  Johan Verwest - Bedrijfspraktijkopleider vertelt

  “Het leuke aan werken bij de Saman Groep is dat je met mooie nieuwe producten een goede installatie kan maken."

 • Werken bij Saman Groep | Remco Govaert
  Remco Govaert - Elektromonteur vertelt

  “Het leukste aan werken bij de Saman Groep vind ik dat het werk afwisselend is en er een goede samenwerking is met collega’s. Ik ben altijd trots op wat ik doe, vooral als de klant tevreden is.”

 • Selectieprocedure

  Kom jij in aanmerking? Bekijk de selectieprocedure! Lees meer

Praktijkopleiding om jou te helpen groeien

De tweejarige mbo-opleiding aan de Saman Academie geeft uitzicht op een erkend diploma én energieke baan bij de Saman Groep. Ondertussen verdien je ook nog eens salaris! Met de mbo-opleiding tot elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker (niveau 2 of 3) maak je direct kennis met de praktijk. Eén dag in de week ga je naar school (Scalda). Hier volg je alle wettelijk verplichte vakken. De overige dagen werk je als leerling monteur bij de Saman Groep onder begeleiding van een ervaren monteur. Je bent daarom gelijk in dienst van de Saman Groep!

Lees meer

Opleiding succesvol afgerond?

Als jij de opleiding succesvol afrond, dan heb je een vaste baan in het vooruitzicht. De Saman Groep vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Daarom zorgen we met interne en externe opleidingen ervoor dat jij ook na je opleiding jezelf blijft ontwikkelen als professional binnen je vakgebied. Hierdoor blijf je up-to-date en kun je samen met je collega’s iedere klant zo goed mogelijk van dienst zijn.

De ervaringen van onze leerlingen

Wie kunnen beter vertellen over hoe het is om een opleiding te volgen aan de Saman Academie dan de leerlingen zelf? Daarom vragen we regelmatig onze leerlingen om hun ervaringen met jou te delen. Daardoor krijg jij direct een kijkje in onze keuken. Benieuwd? Lees dan via onderstaande button verder!

Lees meer

MEER OVER DE SAMAN ACADEMIE

Wil je meer weten over de Saman Academie? Neem dan contact op met Nikkie de Koster, Adviseur Personeel & Organisatie via 085 620 31 00 of werkenbij@samangroep.nl.

SBB Beeldmerk | Erkend Leerbedrijf