• Werken bij Saman Groep | Johan Verwest
  Johan Verwest - Bedrijfspraktijkopleider vertelt

  “Het leuke aan werken bij de Saman Groep is dat je met mooie nieuwe producten een goede installatie kan maken."

 • Werken bij Saman Groep | Remco Govaert
  Remco Govaert - Elektromonteur vertelt

  “Het leukste aan werken bij de Saman Groep vind ik dat het werk afwisselend is en er een goede samenwerking is met collega’s. Ik ben altijd trots op wat ik doe, vooral als de klant tevreden is.”

 • Werken bij Saman Groep | Jeffrey Bongers | Superheld
  Jeffrey Bongers - Servicemonteur vertelt

  "Het mooie aan werken bij de Saman Groep is de ontwikkeling die je meekrijgt van duurzame energie. Je krijgt genoeg kansen om je eigen kennis te verbreden en te groeien."

Gecertificeerd warmtepompmonteur in 6 maanden

Heb jij enkele jaren werkervaring in de techniek en wil jij jezelf gaan specialiseren? Jij krijgt bij ons de kans om in 6 maanden tijd opgeleid te worden tot gecertificeerd warmtepompmonteur. Vanuit onze eigen bedrijfsschool ‘Saman Academie’ bieden we de beste opleiding tot warmtepompmonteur in 2024 elk kwartaal aan.

Meer weten

Mbo BBL-opleidingen tot monteur

Via de Saman Academie volg jij de beste mbo-opleiding niveau 2 of niveau 3 tot elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker. Eén dag in de week theorie, maar vooral werken en leren in de praktijk. Onder begeleiding van een ervaren monteur ga je direct aan de slag in de praktijk. Na twee jaar heb jij een erkend diploma op zak én vaste baan bij de Saman Groep.

Wij betalen jouw studie en ondertussen verdien je ook gewoon een goed salaris. Vanzelfsprekend profiteer je net als alle andere collega’s van onze goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan reiskostenvergoeding en winstuitkering.

 

Meer weten

Zij-instroom elektrotechniek en installatietechniek

Of je momenteel militair bent, in de horeca werkt of iets anders doet, het maakt ons niet uit. Als jij passie hebt voor techniek, dan krijg je bij ons de kans om jouw toekomst hierin te vormen. Of je nu zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen of andere installaties wil installeren. Ook zonder technische achtergrond ben je meer dan welkom. Wij hebben alles zo ingericht om als zij-instromer in de techniek succesvol te worden. Wil je binnenkort vrijblijvend kennismaken? Kom dan in contact met ons team!

Meer weten

MEER OVER DE SAMAN ACADEMIE

Wil je meer weten over de Saman Academie? Neem dan contact op via 085 620 31 00 of werkenbij@samangroep.nl.

Certificaten | Beeldmerk | Erkend Leerbedrijf