Creëer jouw carrière

Onze missie succesvol maken kan alleen door ook een goede werkgever te zijn. Wij moedigen eigenaarschap over je werk aan. Dit betekent dat je niet alleen je werk uitvoert, maar ook actief bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. Je hebt alle vrijheid om zelf initiatief te nemen, ideeën aan te dragen en te streven naar verbetering.

Dat de Saman Groep zo hard groeit, betekent dat jij echt een carrière kunt opbouwen en veel ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Zo bieden we bijvoorbeeld aan onze eigen bedrijfsschool Saman Academie verschillende opleidingen aan die jij op onze kosten kunt volgen. Ook stimuleren we onze collega’s om jaarlijks met een collega van een andere afdeling mee te lopen. Dit is niet alleen ontzettend leuk, maar zorgt ook voor meer begrip naar elkaar.

Al ruim 100 jaar vooruitstrevend

In 1921 werd de Saman Groep opgericht, destijds als smederij en rijwielhandel aan de Sint Domusstraat in Zierikzee. Jarenlang hielpen we mosselvissers en boeren bij hun mechanisatie. Toen in de jaren ’60 aardgas opkwam, werd de Saman Groep een van de eerste Zeeuwse bedrijven die cv-ketels en leidingwerk ging installeren. In de jaren ’90 breidde ons bedrijf verder uit met een professionele elektra-afdeling en ging het team ook service en onderhoud uitvoeren. In 2004 kwam een belangrijke omschakeling en werd de focus gelegd op verduurzaming. Door al vroeg in te spelen op de energietransitie werd een enorme groei mogelijk en op de dag van vandaag is de Saman Groep hard op weg om de grootste duurzame installateur van Nederland te worden.

Onze superhelden vertellen:

  • Joost van Sprundel - Saman Groep
    Joost: “Als adviseur duurzame energie help ik mensen overstappen op duurzame energiebronnen. Het geeft voldoening om direct positief impact te hebben op het milieu en de samenleving. Door de nadruk op innovatie bij de Saman Groep kan ik bovendien de nieuwste ontwikkelingen en technieken volgen en implementeren. Dat maakt het werk nog leuker.”
  • Patrick: “Voor mij is het belangrijk om te werken in een organisatie waar de klant en werknemer centraal staan. Daarnaast maken we met ons team technisch mooie projecten en kan ik doorgroeien. Deze voorwaarden zijn de redenen waarom ik als teamleider zonnepanelen zakelijk bij de Saman Groep werk.”
  • Jan van Maren - Saman Groep
    Jan: “Gevoelsmatig was de functie als teamleider constructie bij de Saman Groep mijn beste kans om samen met een super tof team mooie projecten te realiseren.”

Maak van duurzame techniek jouw toekomst!

Stel je nu eens voor dat jij onze collega bent en samen met ons op weg bent om de grootste duurzame installateur van Nederland te worden. Zie jij daar jouw toekomst? Kom dan eens persoonlijk kennismaken. Wij kijken er in ieder geval naar uit.

Saman Groep Banner Website Certificaten2

Meer weten?

WhatsApp Linda!

Stuur een bericht