Wat kan je verwachten

  • Vier dagen in de week werk jij in één van onze teams, onder begeleiding van een ervaren monteur
  • Eén dag per week ga je naar school en volg je de verplichte vakken voor jouw opleiding
  • Wij betalen jouw studie én jouw schooldag!
  • Na jouw opleiding krijg je een vast contract

Alle mogelijkheden op een rij

De opleiding aan de Saman Academie begint met een niveau 2 BBL-opleiding. De opleiding duurt standaard twee jaar. Tijdens deze periode volg je één dag in de week bij Scalda alle wettelijk verplichte vakken en opleiding om elektromonteur, installatiemonteur of constructiewerker te worden.

 

Daarna is de keuze aan jou: wil je verder leren? Dan bieden wij een niveau 3 BBL-traject aan. Na afronding van deze opleiding is er nog een mogelijkheid om een tweejarig niveau 4 BBL-traject te volgen. Hierbij ga je nog dieper in op jouw vakgebied. De keuze voor de juiste opleiding maken wij in samenspraak met jou. We kijken hierbij eerst naar ieders behoeften en vervolgens naar de mogelijkheden binnen de Saman Groep. Daardoor volg je altijd een opleiding die bij jou past.

Onze leerlingen aan het woord

Als leerling installatiemonteur krijg ik hele diverse taken. Ik liep de laatste tijd voornamelijk mee met Jurgen. We plaatsten een zonneboiler, verhielpen een lekkage én ik plaatste zelfstandig mijn eerste ketel! Ook komen we wel eens flinke uitdagingen tegen zoals het vervangen van een collector van de zonneboiler.

 

Wat ik enorm waardeer is de goede sfeer. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Door met verschillende monteurs mee te lopen, leer ik steeds nieuwe dingen. Ik vind het geweldig om de theorie direct in de praktijk te brengen en met collega’s te kunnen sparren als ik ergens niet uitkom.

VASTE BAAN BIJ DE SAMAN GROEP

Bij succesvolle afronding van je opleiding heb je een vaste baan in het vooruitzicht. De Saman Groep vindt persoonlijke en professionele ontwikkeling heel belangrijk. Daarom zorgen wij met interne en externe opleidingen ervoor dat jij ook na je opleiding jezelf blijft ontwikkelen als professional binnen je vakgebied. Zo blijf je up-to-date en kun je samen met je collega’s iedere klant zo goed mogelijk van dienst zijn.

Ben jij klaar om je carrière te starten?

Groei jij met ons mee? Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op om jou van meer informatie te voorzien!

  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Upload jouw cv.