Wat wij doen

Oplossingen bieden in staal, RVS of aluminium, waar anderen vaak afhaken, daar ligt onze kracht. Vanuit een adviserende rol komen wij samen met de klant tot de beste oplossing voor hem of haar. Dit advies vertalen wij in een product waar de klant op kan bouwen. We zetten net dat extra stapje voor een tevreden klant, krijg jij daar ook energie van? 

Werken bij Saman...

…is werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling bij de meest innovatieve installateur van Nederland. Het beste voor onze klanten en voor onze collega’s, daar staan en gaan wij elke dag voor!  Wij zetten ons elke dag in voor een duurzame wereld maar ook onze samenwerking moet duurzaam zijn! Daarom zorgen wij samen voor jouw persoonlijke ontwikkeling met onze eigen Saman Academie en vooral door elke dag na te denken hoe we vandaag weer slimmer en beter kunnen werken dan gisteren. 

Jan van Maren - Teamleider Constructie vertelt

“Bij de Saman Groep is geen dag hetzelfde. Er is veel diversiteit aan opdrachten, zowel in de zakelijke als particuliere markt. Dit bedrijf loopt voorop in de markt en dat geeft ook uitdagingen. Ik heb leuke en behulpzame collega’s en als het nodig is zetten we een stapje extra zonder te klagen. Ik ben trots op onze afdeling Constructie. Als ik zie hoe de afdeling er vier jaar geleden voor stond en wat we nu met zijn allen bereikt hebben, geeft dat een trots gevoel. Ook zorgt het voor een prettige werksfeer.”