Ons doel

Wij zetten ons elke dag in voor een duurzame wereld, maar ook onze samenwerking moet duurzaam zijn! Daarom zorgen wij samen voor jouw persoonlijke ontwikkeling met onze eigen Saman Academie. Verder kijken we dagelijks hoe we onze werkzaamheden beter uitvoeren maken en hoe we slimmer kunnen werken dan gisteren. En jouw inbreng wordt daarin zeer gewaardeerd!

Werken bij Saman...

…is werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling bij de meest innovatieve zonnepanelen installateur van Nederland. Wij zetten ons elke dag in voor een duurzame wereld, maar ook onze samenwerking moet duurzaam zijn! Daarom zorgen wij samen voor jouw persoonlijke ontwikkeling met onze eigen Saman Academie. Verder kijken we dagelijks hoe we onze werkzaamheden beter kunnen maken en hoe we slimmer kunnen werken dan gisteren. En jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd!

 

 

Wilbert Eekhof - Manager Zonnepanelen vertelt

“Het leuke aan de Saman Groep is dat het nooit stil staat. Technische ontwikkeling is altijd in beweging. Als je mee wilt met de markt, zul je creatief en innovatief moeten denken en meeveren. Werken bij de Saman Groep is actief, innovatief en nooit hetzelfde! Nog niet zo lang geleden was ik waanzinnig trots op de afdeling Zonnepanelen, toen ze heel gemotiveerd en gedreven aan de slag gingen om gecertificeerd monteur Saman Groep te worden. Dit wordt nu een Saman Groep breed gedragen element. Daar ben ik trots op. We blijven altijd positief en zetten de schouders eronder om verder te verbeteren. Samen werken we aan een geoliede machine waar klanten tevreden over zijn en collega’s graag mee samenwerken.”