Werken bij Saman

Werken bij Saman is werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling bij de meest innovatieve installateur van Nederland. Het beste voor onze klanten en collega’s, daar gaan we elke dag voor! Als afdeling willen wij duurzaam en comfortabel wonen, leven en werken voor iedereen bereikbaar maken. Krijg jij daar ook energie van?

Samen gaan we voor duurzaam

Wij zetten ons elke dag in voor een duurzame wereld, maar ook onze samenwerking moet duurzaam zijn! Daarom zorgen wij samen voor jouw persoonlijke ontwikkeling met onze eigen Saman Academie. Verder kijken we dagelijks hoe we onze werkzaamheden beter kunnen maken en hoe we slimmer kunnen werken dan gisteren. En jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd!

Joep Boonman - Bedrijfsleider Installatie en Elektra vertelt

“Het leukste aan werken bij de Saman Groep vind ik dat ik mag samenwerken met een hele leuke groep vakmensen die elke dag hun schouders zetten onder het realiseren van de meest duurzame en innovatieve installaties. Ook mag ik bij de Saman Groep veel tijd en middelen vrijmaken voor het opleiden en scholen van collega’s die zich willen verdiepen en specialiseren in deze vernieuwende systemen. Ik kan heel goed merken dat onze collega’s dit erg waarderen en zich met veel motivatie, plezier en toekomstbestendig inzetten voor ons bedrijf. Het maakt me ook trots dat al deze klanten de medewerkers van de Saman Groep zo graag over de vloer hebben. Dat laat zien dat we ons echt als visitekaartje van het bedrijf bij onze klanten willen presenteren!”